Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
nieokreślona
(1)
Placówka
Ostrzeszów Wypożyczalnia dla Dorosłych
(1)
Szklarka Przyg. Wypożyczalnia
(1)
Autor
Montignac Michel
(1)
Supronowicz Anna
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Choroby cywilizacyjne
(1)
Kucharstwo dietetyczne
(1)
Metoda Montignac
(1)
Olej z oliwek
(1)
Przepisy
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Cud oliwy : Lecznicze i kulinarne zastosowanie oliwy w Metodzie Montignac / Michel Montignac ; przekład Anna Supronowicz. - Warszawa : ARTVITAE, 2005. - 169, [7] stron ; [8] stron tabel kolorowych : zdjęcia kolorowe ; 20 cm.
Michel Montignac z właściwym sobie talentem pedagogicznym pozwala nam zapoznać się z różnymi aspektami oliwy z oliwek: jej historią, kulturą, legendarnymi zaletami kulinarnymi, a w szczególności z właściwościami zdrowotnymi, zwłaszcza w dziedzinie zapobiegania chorobom serca i układu krążenia.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Ostrzeszów Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Szklarka Przyg. Wypożyczalnia
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 61 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej